Menu

header1

Laatste Nieuws

Proeverij DOKZuid 13 okt. 2018

Op 13 oktober 2018 zal er in DOK Zuid de 2e editie van de Proeverij plaats vinden. Dit is een vrijwilligers beurs waarbij diverse instanties; verenigingen; stichtingen hun product presenteren aan het bezoekend publiek met als doel vrijwilligers te werven om hen te onderstuenen in hun activiteiten.

Stichting Dartvermaak Apeldoorn zal hier ook bij aanwezig zijn. Ook wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kennis te maken met de dartsport. Wij bieden u hierbij deze kans aan.'

Onze werkzaamheden varierend en afhankelijk van vraag.. Zo dus ook de tijdsbesteding hierin zit geen vast patroon. 1x per jaar lopen wij een collecte welke tevens een bijdrage oplevert voor onze stichting. In deze periode zijn er vele handen nodig vanwege het grote gebied welke wij kunnen/mogen bestrijken.

Heb je interesse om ons beter te leren kennen. neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons op de Proeverij.

U vindt ons op de patio van DokZuid.

===============================================================================================

 (01-9-2018) 6e OPEN DE MHEEN 2018

Voor de 6e keer op rij mochten wij in opdracht van "Café Opa'90" het Open de Mheen organiseren. In overleg met de uitbater hebben we de opzet van het toernooi aangepast van geldprijzen naar prijzen in natura. De opkomst was naar redelijke tevredenheid en hopelijk zal deze de komende jaren nog groeien. 8 september 2019 zal de volgende editie weer plaats vinden.

Uiteraard kunnen wij net als vele andere sporten een dergelijk toernooi niet organiseren zonder de steun van sponsoren. Als organisatie willen wij dan ook de volgende sponsoren danken voor hun jaren lange steun:

SaniSale Apeldoorn

Autobedrijf Maatje

Onac Amusement

Club The Babylon

Vakgarage Pistop

Jumbo Wiegmans       

Grillroom Opa'90 

===============================================================================================


                                                                                                                                                                                                                                                 
 

social-icons-08 social-icons-09